SMF 2.x Taptalk 3.5.0 plugin installation failure

Discussion in 'SMF Discussion' started by igor, Mar 9, 2013.

  1. igor

    igor New Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    SMF 2.0.4, old taptalk uninstalled, fresh install. Update looking for:

    echo '
    <span class="contact_info floatright">
    ', $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $member['online']['href'] . '" title="' . $member['online']['label'] . '">' : '', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $member['online']['image_href'] . '" alt="' . $member['online']['text'] . '" align="bottom" />' : $member['online']['text'], $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '', '
    ', isset($context['disabled_fields']['icq']) ? '' : $member['icq']['link'] , ' ', isset($context['disabled_fields']['msn']) ? '' : $member['msn']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['yim']) ? '' : $member['yim']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['aim']) ? '' : $member['aim']['link'], '
    </span>';


    to replace with:

    echo '
    <span class="contact_info floatright">'.((strpos($member['query']['USER_AGENT'], 'Tapatalk') !== false)? '<a title="On Tapatalk" href="http://tapatalk.com">
    <img align="bottom" alt="Online" src="'.$boardurl.'/mobiquo/forum_icons/tapatalk-online.png">
    </a>' : ''), $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $member['online']['href'] . '" title="' . $member['online']['label'] . '">' : '', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $member['online']['image_href'] . '" alt="' . $member['online']['text'] . '" align="bottom" />' : $member['online']['text'], $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '', '
    ', isset($context['disabled_fields']['icq']) ? '' : $member['icq']['link'] , ' ', isset($context['disabled_fields']['msn']) ? '' : $member['msn']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['yim']) ? '' : $member['yim']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['aim']) ? '' : $member['aim']['link'], '
    </span>';


    Source contains:

    echo '
    <span class="contact_info floatright">
    ', $context['can_send_pm'] ? '<a href="' . $member['online']['href'] . '" title="' . $member['online']['labe
    l'] . '">' : '', $settings['use_image_buttons'] ? '<img src="' . $member['online']['image_href'] . '" alt="' . $member['online']['text'] . '" align="bottom" />' : $member['online']
    ['text'], $context['can_send_pm'] ? '</a>' : '', '
    ', isset($context['disabled_fields']['icq']) ? '' : $member['icq']['link'] , ' ', isset($context['disabled_fields']['msn']) ? '' : $member['msn']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['skype']) ? '' : $member['skype']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['gtalk']) ? '' : $member['gtalk']['link'], ' ', isset($context['disabled_fields']['aim']) ? '' : $member['aim']['link'], '
    </span>';
    }
    Hint: "gtalk".
     
  2. igor

    igor New Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Of course, easy to manually fix the issue ;)
     
  3. pikeman

    pikeman New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Hello!

    I installed the new version 3.5.0 and does not work. Following error occurs:

    Invalid return payload: enable debugging to examine incoming payload (XML error at line 1, check URL)

    With version 3.4.0 everything worked as it should. What's the problem?
     
  4. pikeman

    pikeman New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    It does not work with the old version 3.4.0 when I get back.

    What's going on?
     
  5. wild56

    wild56 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    impossible to install smf warns of many errors / test failed:

    ./Sources/Post.php
    Test fallito

    ./Sources/PersonalMessage.php Test fallito
    ./Themes/default/Who.template.php Test fallito

    Error installing the MOD
    There is at least one error during a test installation of this package MOD. It is highly recommended not to continue with the installation
     
  6. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    What's your forum url?
     
  7. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    Did you try uninstall old version first?
     
  8. wild56

    wild56 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yes. Now error is
    ./Themes/default/Who.template.php Test fallito
     
  9. puw

    puw New Member

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have the same error as wild56 - fresh clean install !!!! Should it install without any errors, given the manual chmod aspect?

    SMF 2.0.4 and tapa 3.5.0
     
  10. pikeman

    pikeman New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    http://vukovisadunava.com/

    Now it works, I uninstalled it and reinstalled 3.5.0 with the same error when installing /Themes/default/Who.template.php Test failed.
     
  11. puw

    puw New Member

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Pikeman, are you saying you installed it even with the Test Failed and it worked, without you doing anything else?
     
  12. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    I've sent you a message and we can have a deeper investigation then, I will post the reason and solution here if the problem is solved.
     
  13. pikeman

    pikeman New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Yes, but in the second attempt ...
     
  14. puw

    puw New Member

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Any update/feedback euhow?
     
  15. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    Hi puw, please check your pm.:)
     
  16. chadon

    chadon New Member

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Hello

    I upgraded Tapatalk to the 3.5.0 version and I have since the same error displayed. I tried to uninstall and reinstall the plugin, set up the permissions and there is no change.
    Here is the URL of my forum:
    http://www.mustangv8.com/fr/
     
  17. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    Did you uninstall old version Tapatalk first?
     
  18. chadon

    chadon New Member

    Joined:
    Mar 17, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Yes, I did.
     
  19. euhow

    euhow Product Staff Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    1,955
    Likes Received:
    207
    I've sent you a message and we can have a deeper investigation then, I will post the reason and solution here if the problem is solved.
     
  20. stumpimario

    stumpimario New Member

    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hello, I upgraded Tapatalk to the 3.5.0 version and I have since the same error displayed. I tried to uninstall and reinstall the plugin, set up the permissions and there is no change. I use the SMF Forum Software: SMF 2.0 RC5/Final,
    Here is the URL of my forum:
    http://www.stumpjumper-forum.de/stump/smf

    and yes I uninstall the older version