1. If you have a site and looking for specific help, please submit a support ticket through Site Owner Dashboard instead of creating a thread in the support forum
    Dismiss Notice

Didn´t find my board in the App

Discussion in 'Kunena Discussion' started by Peterd2015, Oct 22, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Peterd2015

    Peterd2015 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    4
    Install the Tool correct (include the configuration over the tapatalk dashboard), but I didn´t find the board in the mobile App
     
    mikeo likes this.
  2. mikeo

    mikeo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    3,944
    Likes Received:
    851
    The "Forum Directory" in TT app is cached, any changes or new forums are not reflected in the directory immediately there can sometimes be a short delay before such change reaches all handsets / devices.

    When you make changes in the Forum Owner Area, whilst these indexes and caches are cleared it can cause unpredictability for 36-48 hours.

    Please allow 48 hours for normal Tapatalk Service to resume.

    You may find it is the local cache on your device. Visiting "Settings >> Clear Cache", force close / re-open; and login / logout of the app can all sometimes expedite the cache clearing on your device locally if this is the cause of the issue.
     
  3. Peterd2015

    Peterd2015 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    4
    Wait now over 1 Week but nothing happens. Maybe there is the wrong configuration Webadress? I insert the adress of the position og the tapatalk folder in the root. But my board is under "/forum":
    http://www.scoteire.de/forum
     
    mikeo likes this.
  4. mikeo

    mikeo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    3,944
    Likes Received:
    851
    There is nothing wrong with your configuration. Our engineering panel reports you are published an operating successfully.

    Try searching "scoteire"
     
  5. mikeo

    mikeo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    3,944
    Likes Received:
    851
    [​IMG]

    [​IMG]


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Peterd2015 likes this.
  6. Peterd2015

    Peterd2015 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    4
    Ok thanks it runs now
     
    mikeo likes this.
  7. mikeo

    mikeo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    3,944
    Likes Received:
    851
    Awesome! Thanks for reporting back and confirming your fix :)
     
  8. oscam-filebase

    oscam-filebase New Member

    Joined:
    Oct 29, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    i have the same problem. url oscam-filebase.com
     
  9. mikeo

    mikeo Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    3,944
    Likes Received:
    851
    I checked our engineering system and it reports your site is published and operating successfully.

    Are you still having difficulty?... Could you please elaborate on your enquiry if your issue still persists?
     
Thread Status:
Not open for further replies.