Didn´t find my board in the App

Peterd2015
4
Joined: October 16th, 2015, 1:41 pm

October 22nd, 2015, 6:48 am

Install the Tool correct (include the configuration over the tapatalk dashboard), but I didn´t find the board in the mobile App

User avatar
mikeo
Joined: July 27th, 2013, 3:31 am

October 22nd, 2015, 12:28 pm

The "Forum Directory" in TT app is cached, any changes or new forums are not reflected in the directory immediately there can sometimes be a short delay before such change reaches all handsets / devices.

When you make changes in the Forum Owner Area, whilst these indexes and caches are cleared it can cause unpredictability for 36-48 hours.

Please allow 48 hours for normal Tapatalk Service to resume.

You may find it is the local cache on your device. Visiting "Settings >> Clear Cache", force close / re-open; and login / logout of the app can all sometimes expedite the cache clearing on your device locally if this is the cause of the issue.
AppStoreUpload - iOS Required Resource Files Prepared
No developer account required - Contact me for details!

Peterd2015
4
Joined: October 16th, 2015, 1:41 pm

October 24th, 2015, 3:30 pm

Wait now over 1 Week but nothing happens. Maybe there is the wrong configuration Webadress? I insert the adress of the position og the tapatalk folder in the root. But my board is under "/forum":
http://www.scoteire.de/forum

User avatar
mikeo
Joined: July 27th, 2013, 3:31 am

October 29th, 2015, 6:01 pm

Peterd2015 wrote: Wait now over 1 Week but nothing happens. Maybe there is the wrong configuration Webadress? I insert the adress of the position og the tapatalk folder in the root. But my board is under "/forum":
http://www.scoteire.de/forum
There is nothing wrong with your configuration. Our engineering panel reports you are published an operating successfully.

Try searching "scoteire"
AppStoreUpload - iOS Required Resource Files Prepared
No developer account required - Contact me for details!

User avatar
mikeo
Joined: July 27th, 2013, 3:31 am

October 29th, 2015, 6:02 pm

Image

Image


Sent from my iPhone using Tapatalk
AppStoreUpload - iOS Required Resource Files Prepared
No developer account required - Contact me for details!

Peterd2015
4
Joined: October 16th, 2015, 1:41 pm

November 19th, 2015, 7:02 pm

Ok thanks it runs now

User avatar
mikeo
Joined: July 27th, 2013, 3:31 am

November 19th, 2015, 7:44 pm

Peterd2015 wrote: Ok thanks it runs now
Awesome! Thanks for reporting back and confirming your fix :)
AppStoreUpload - iOS Required Resource Files Prepared
No developer account required - Contact me for details!

oscam-filebase
6
Joined: October 28th, 2015, 10:13 pm

January 30th, 2016, 9:23 pm

i have the same problem. url oscam-filebase.com

User avatar
mikeo
Joined: July 27th, 2013, 3:31 am

February 3rd, 2016, 2:47 pm

oscam-filebase wrote: i have the same problem. url oscam-filebase.com
I checked our engineering system and it reports your site is published and operating successfully.

Are you still having difficulty?... Could you please elaborate on your enquiry if your issue still persists?
AppStoreUpload - iOS Required Resource Files Prepared
No developer account required - Contact me for details!